Kurzy fotografovania vedené profesionálnym fotografom | Online kurzy fotenia | Fotografické kurzy pre začiatočníkov aj pokročilých | Fotenie nás baví

Kurzy fotografie pre maklérov, Kurzy zrkadlovky a bezzrkadlovky, Fotenie prírody, architektúry, detí, ...

Online Fotokurzy - profesionálne kurzy fotografovania cez internet

Fotokurzy v malých skupinách a Online Fotokurzy - profesionálne kurzy fotografovania

Ponuka individuálnych, hromadných a online kurzov pre SVADOBNÝCH FOTOGRAFOV

Tak by som sa ešte raz chcela poďakovať za Vaše online kurzy ktoré mi veľmi pomohli. Na začiatku kurz pre začiatočníkov  kedy som si myslela ze to mi stačí a potom to už postupne išlo ako droga😃…. Úplne super bol pre kurz svadobnej fotografie bez ktorého si teraz neviem predstaviť ako by som zvládla moju prvú svadbu. Ďakujem aj za obrovskú ochotu pomôcť a zodpovedať moje otázky ktorých teda nieje málo 😊. Veľká vďaka, Vaše kurzy sú pre mňa prínosom, môžem vrelo doporučiť každému kto sa túži stať fotografom alebo vylepšiť svoje fotografické zručnosti. S pozdravom Lucia F.

SVADOBNÝ FOTOGRAF - KOMPLEXNÝ ONLINE KURZ

Chcete sa dozvedieť aj tie najmenšie podorobnosti z práce svadobného fotografa? V prípade, že je Vaša odpoveď áno ste tu na správnom mieste.

Nasvavujeme SONY A7iii, A7Riii, A7iv, A7Riv, A7Rv, A7c, A7cii, A7r pre svadobného fotografa

Informácie ktoré získate Vám výrazne uľahčia prácu s fotoaparátom počas celého svadobného dňa. Budete fotoaparát len minimálne nastavovať a zaroveň budete mať stále maximálnu kontrolu. Vďaka tomu sa budete môcť sústrediť na dej, svetlo, kompozíciu, momenty a všetko dôležité!

SVADOBNÝ FOTOGRAF

Plánujete sa venovať fotografovaniu svadieb profesionálne a neviete ako, kde, čim začať? Investícia do kurzu Vám môže podstatne výrazne uľahčiť a zrýchliť cestu. Ušetriť nie malé finančné prostriedky na investícii do techniky a potrebného vybavenia pre svadobného fotografa! Na tomto špecializovanom kurze sa dozviete všetko potrebné a nevyhnutné na to, aby ste mohli fotografovať svadby profesionálne. Bez zbytočného nakupovania nadbytočnej techniky (ktorú nevyužijete), bez zbytočného a zdĺhavého upravovania fotografií, bez zbytočného sedenia za PC. Nechajte si poradiť skúseným profesionálom, ktorý sa živý fotografovaním svadieb od roku 2010 a nafotil už viac ako 300 svadieb.